با 4 مورد از بدترین گجت های سال 2018 آشنا شوید

ساخت وبلاگ
گجت

هفت روز دیگر سال ۲۰۱۸ به پایان می‌رسد و تصمیم گرفتیم در کنار معرفی فهرست بهترین‌های موارد مختلف، نگاهی به بدترین گجت های این سال بیندازیم؛ گجت هایی که برخی از آن‌ها بسیار پرسروصدا بوده‌اند ولی از لحاظ ویژگی‌های قابل توجه حرف چندانی برای گفتن ندارند.

سرفیس هدفون مایکروسافت

گجت

سرفیس هدفون روی هم رفته هدفون بدی محسوب نمی‌شود اما این هدفون از لحاظ ارتباط با دستیار دیجیتالی کورتانا عملکرد قابل توجهی ندارد. علاوه بر این، کیفیت صدای پخش شده از طرف آن چندان عالی نیست و از لحاظ حذف صدای محیط هم در برابر رقبا حرف زیادی برای گفتن ندارد. به همین خاطر این هدفون در کل در بین بهترین هدفون و هندزفری های 2018 گجت ارزشمندی به حساب نمی‌آید.

گلکسی بوک ۲ سامسونگ

گجت

از زمانی که مایکروسافت خبر اجرای ویندوز ۱۰ در گجت های مبتنی بر تراشه‌های اسنپ‌دراگون اعلام کرد، بسیاری از رسانه‌ها به پتانسیل قابل توجه این تصمیم اشاره کردند. بهره‌گیری از یک تبلت ویندوزی قدرتمند که عمر باتری بالایی دارد، مورد توجه کاربران زیادی قرار می‌گیرد. در این میان، گجتی مانند گلکسی بوک ۲ اگرچه عمر باتری بالایی را به ارمغان می‌آورد، اما از لحاظ کارایی حرف چندانی برای گفتن ندارد و متأسفانه قیمت آن هم به هیچ عنوان متناسب این عملکرد ضعیف نیست. اگرچه این تبلت از قلم استایلوس پشتیبانی می‌کند و از نمایشگر لمسی زیبایی بهره می‌برد، ولی اگر یک کامپیوتر نتواند از پس اجرای چند تب مرورگر کروم بربیاید، بهتر است در تعریف ماهیت آن تجدیدنظر کنیم.

کورال وان

گجت

طی سال‌های گذشته، ربات‌های تمیزکننده در انجام این وظیفه و مسیریابی خودکار بهبود یافته‌اند ولی به غیر از این موارد، نوآوری چندانی در مورد آن‌ها عملی نشده است. در این میان، ربات «کورال وان» (Coral One) از یک ایده‌ی جذاب بهره می‌برد؛ یک ربات تمیزکننده که حاوی یک جارو شارژی دستی است که با استفاده از آن می‌توان نواحی خاصی مانند پله‌ها یا قفسه‌ها را تمیز کرد. متأسفانه، این جارو دستی قدرت مکندگی چندان بالایی ندارد و خود ربات هم به‌سختی مسیر خود را در خانه پیدا می‌کند.

پاور واچ ایکس

گجت

نسخه اصلی پاور واچ شرکت ماتریکس از ایده‌ی جذابی بهره می‌برد که به نظر می‌رسید از میان فیلم‌های علمی-تخیلی به دنیای واقعی آمده است؛ این ساعت دیجیتالی، انرژی خود را از حرارت بدن انسان تأمین می‌کرد. اگرچه از لحاظ رهگیری فعالیت‌ها و موارد دیگر امکانات ابتدایی داشت، ولی این کارها را به خوبی انجام می‌داد. به همین خاطر وقتی که شرکت ماتریکس خبر نسل جدید این ساعت را به نام پاور واچ ایکس اعلام کرد، بسیاری از طرفداران ساعت اصلی هیجان‌زده شدند. این ساعت قرار بود نسبت به نسخه اصلی از امکانات بیشتری بهره ببرد و در ضمن همچنان انرژی خود را از حرارت بدن تأمین کند. اما در واقعیت، امکانات مربوط به نوتیفیکیشن‌های آن بسیار محدود بود و علاوه بر ضعف‌های دیگر، کاربران برای خرید آن باید ۸۰ دلار پول بیشتری نسبت به مدل اصلی بپردازند.

منبع: بدترین گجت‌های سال ۲۰۱۸

اگر وقت کتاب خواندن ندارید 3 کتاب الکترونیک کوتاه بخوانید...
ما را در سایت اگر وقت کتاب خواندن ندارید 3 کتاب الکترونیک کوتاه بخوانید دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : digitaltechnology بازدید : 104 تاريخ : شنبه 6 بهمن 1397 ساعت: 20:40